al contingut a la navegació Informació de contacte

Salutació de l'Alcaldessa

Benvolguts i benvolgudes,

Us dono la benvinguda a la pàgina web de l'Ajuntament d'Alcoletge. Volem fer d'aquest eina, per una banda, un mitjà que serveixi per apropar i estrènyer els vincles entre el consistori i tots els veïns i veïnes del municipi, millorant l'atenció, els serveis i poder fer als ciutadans més participatius i alhora poder ser més transparents, i per una altra banda, ha de ser un dels mitjans de projecció i difusió de la nostra vila cap a l'exterior.

Com que amb l'equip que tinc l'honor d'encapçalar, hem optat per un model de governar on predomini la participació ciutadana i la transparència, volem fer d'aquesta pàgina web, l'eina més idònia per complir aquests objectius. Per tant, engeguem la nova legislatura que ara comença, amb un format web que pretenen modernitzar al màxim en un termini breu de temps, per tal d'agilitzar i facilitar els tràmits a tots els usuaris que ho considereu oportú.

Per tots aquests motius, us convido a visitar la nostra pàgina web i us obrim les portes amb l'objectiu de convertir aquest espai en una eina d'ús diari i de referència.

A la vostra disposició,

Mª Lluïsa Prat Boneta.

Alcaldessa d'Alcoletge.

Document Actions