al contingut a la navegació Informació de contacte

Alcovida, el nou disc solidari d’Alcoletge

Alcovida, el nou disc solidari d’Alcoletge

Els fons aniran destinats a la recerca de la Covid-19

alcovida.jpg

Punts de venda del disc:

Pastisseria Grealó

Pastisseria Céspedes

Pastisseria Peques

Pastisseria Cots

Botiga Donna

Botiga Eurohogar

Preu 10

 Des de la  Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoletge es dóna suport a ‘Alcovida’, un disc que recull 9 temes propis d’artistes d’Alcoletge, entre ells una cançó especial sobre el municipi, gravat especialment per la Marató i durant el transcurs de vuit mesos en un estudi de gravació de la localitat. Un cop descomptades les despeses de producció i maquetació del disc que assumeix l’Ajuntament, la recaptació es destinarà a la Marató de TV3, dedicada  a la recerca de la Covid-19.

Aquest projecte que ara veu la llum és fruit d’una idea, de la suma de moltes persones amb talent, i sobretot, de la seva implicació, passió i esperit solidari. Albert Cortasa, qui va tenir la idea i l’ ha produït,  Rubèn Satorra, Jordi Cano,  Blanca Julià,  Meritxell Vidal i l’Escola de Música Julià Carbonell, coordinada per l’Esther Lara, són les persones que han liderat el projecte,  als quals s’hi sumen més artistes que es van captar a través de les xarxes socials de l’Ajuntament. I també músics locals i d’ altres municipis. Concretament hi ha participat 7 autors, 22 cantants i 19 músics. Concretament les persones del municipi que hi han participat són els següents: Albert Cortasa, Jordi Cano, Rubèn Satorra, Marina Carvajal, Roser Creus, Ainara de Benito, Neus García, Miquel Pascual, Pau Pascual, Mar Ros, Gemma Ticó, Jaume Lladós, Jana Cano, Anna Martí, Blanca Juli, Meritxell Vidal i les veus de la coral de l’ Escola de Música Julià Carbonell. El disc també ha comptat amb la col·laboració  d’Héctor Clivillé, videògraf del municipi que ha fet un videoreportatge de tot el procés i de la dissenyadora gràfica local, Núria Mirada, que s’ha encarregat del disseny del disc.

Es tracta d’una oportunitat sorgida enmig de moltes incerteses generades per la pandèmia, un projecte col·lectiu i un repte assolit, amb la coordinació i feina de professionals del municipi sense oblidar les col·laboracions externes: Alcovida. Una altra mostra de com l’Ajuntament d’Alcoletge aposta per la cultura, la solidaritat, la recerca i la vida.