al contingut a la navegació Informació de contacte

Línia d'ajuts adreçada a professionals autònoms i microempreses en el sector turístic

Des del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida us informem que el Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya ha publicat una línia d'ajuts directes adreçada a professionals autònoms i microempreses que desenvolupin les seves activitats en el sector turístic afectades per la COVID-19.

Els beneficiaris podran ser establiments turístics d'allotjament, guies de turisme degudament habilitats, empreses turístiques de mediació, establiments i activitats d'interès turístic amb un màxim de cinc treballadors i fins a un màxim de 500.000 € de volum anual de facturació. Uns ajuts pensats especialment per a aquelles empreses que, per la seva estructura més reduïda i unes facturacions menors, tenen un accés més limitat a altres línies d'ajuts generals que s'estan articulant.
Els ajuts se sol·licitaran a través del Canal Empresa on trobareu totes les condicions i documentació. D'altra banda, en aquesta altra pàgina podreu consultar Preguntes Freqüents de la Subvenció.

Amb aquesta línia d'ajuts la Generalitat de Catalunya vol facilitar instruments al teixit empresarial català per millorar la seva competitivitat per tal d'impulsar la reactivació de l'economia catalana i promoure el desenvolupament econòmic, una vegada es pugui reprendre l'activitat empresarial.

Desitjant que aquesta informació sigui del vostre interès, rebeu una cordial salutació i cuideu-vos molt!

Patronat de Turisme
Diputació de Lleida


http://www.aralleida.cat/

Document Actions