al contingut a la navegació Informació de contacte

ALCOLETGE PRESENTA LA 2ª EDICIÓ DEL FESTIVAL MIL MANERES

DIJOUS 08 ABRIL 2021

Aquest dimecres ha tingut lloc la presentació del festival d’arts escèniques Mil Maneres a la Cooperativa d’Alcoletge, especialment habilitada per acollir la presentació  del festival, que vol consolidar-se com la referència en els àmbits de l’espectacle i de  l’educació i que se celebrarà els propers dies 23, 24 i 25 d’abril.

L’acte de presentació del Festival Mil Maneres ha  estat presidit per Josep Maria Gras Charles, alcalde d’Alcoletge; Xavier Iglesias, director  del festival, i per Maria Lluïsa Prat Boneta, regidora de Cultura de l’Ajuntament. 

Com en l’anterior edició, la cartellera d’aquest any inclou 10 propostes artístiques per a  públic de totes les edats entre les quals hi ha novament espectacles reconeguts i premiats  en diferents certàmens del sector. Les representacions es faran en tres espais escènics  diferents sota les mesures sanitàries de seguretat pertinents. 

A més a més, cada any un dels principals objectius del festival Mil Maneres és el d’apropar  una disciplina escènica als centres educatius. Aquest any girarà entorn al món de la Dansa,  amb tallers i jornades per a l’escola del poble. 

https://www.teleponent.cat/alcoletge-presenta-la-2a-edicio-del-festival-mil-maneres-amb-10-espectacles/