al contingut a la navegació Informació de contacte

CAMPANYA DE RECOLLIDA DE COMPONENTS INFORMÀTICS DE L'INSTITUT CAPARRELLA AMB L'OBJECTIU DE RECICLAR-LOS I FER-NE DONACIÓ A LES PERSONES QUE HO NECESSITIN

DIMECRES 21 DESEMBRE 2022

Des de l'institut Caparrella, l'alumnat d'emprenedoria de 3r d'ESO durà a terme la “Segona campanya recollida de components informàtics” amb l'objectiu de reciclar-los i fer-ne donació a les persones que ho necessitin.

Els components informàtics que es recullin seran reciclats per l’alumnat de Cicle formatiu de grau mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes. Orientació maquinari, amb la finalitat d’aconseguir un ús més eficient dels recursos i conscienciar de la necessitat de posar en pràctica l’economia circular (reduir, reutilitzar i reciclar).

Els components informàtics que es recullen són: font d'alimentació, monitors, ratolins, teclats, cables, microprocessadors, unitats d'emmagatzematge, memòria ram... 

L’Ajuntament d’Alcoletge habilita un punt de recollida a l’entrada de l’ajuntament, on podreu deixar els vostres components de dilluns a divendres en horari d’oficina. 

Gràcies per la vostra col·laboració.