al contingut a la navegació Informació de contacte

CONFINAMENT PERIMETRAL DEL SEGRIÀ

DISSABTE 04 JULIOL 2020

Vista la situació de casos d'infecció per SARS-CoV-2 als municipis de la comarca del Segrià. Atesa la necessitat de protegir la salut de la població de la infecció per aquest virus i considerant que les mesures preventives de reducció de la mobilitat i el contacte entre persones s'han demostrat efectives en la contenció dels contagis. Es comunica que es manté activat el PROCICAT en fase d'EMERGÈNCIA. D'acord amb les decisions adoptades pels òrgans de govern del Pla d'actuació PROCICAT per a emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc, s'ha resolt:

 

  1. Restringir la sortida de persones de la comarca del Segrià, a partir de les 12.00 hores del dia 4 de juliol de 2020 en els termes dels apartats següents, fins que es dicti nova resolució modificant o deixant sense efecte aquesta.

 

  1. Fins a les 16.00 hores del dia 4 de juliol de 2020, es permetrà, previ control de les unitats de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra desplegades sobre el terreny, la sortida de totes aquelles persones que no tinguin el seu domicili en algun municipi de la comarca del Segrià. Es permetrà l'entrada a la comarca del Segrià de les persones amb residència habitual a algun dels seus municipis que es trobin fora.

 

  1. A partir de les 16.00 hores del dia 4 de juliol de 2020, quedarà prohibida tota sortida o entrada de la comarca del Segrià, tret de persones treballadores en els seus desplaçaments per motius laborals als seus centres de treball, incloent el transport, la prestació de serveis, el comerç i les activitats empresarials i d'altres econòmiques.

 

  1. Fora dels casos anteriors, les restriccions d'entrada i sortida de la comarca del Segrià no afectaran a la circulació per autovies i autopistes quan es tracti de mobilitat amb origen i destinació fora de la comarca del Segrià sempre i quan no comporti la mobilitat fora d'aquestes vies.

 

  1. Recomanar a la població de la comarca del Segrià la permanència als seus municipis de residència i limitar la mobilitat als casos imprescindibles mentre es mantingui l'efectivitat de les mesures establertes en aquesta resolució.

 

Dins la comarca del Segrià es podran establir altres mesures de restricció d'activitats i

mobilitat que es publicaran per resolució del Departament de Salut.

 

S'emetrà un nou comunicat tan aviat com es produeixin novetats en el desenvolupament de la situació d'emergència.

 

 

Fitxers adjunts