al contingut a la navegació Informació de contacte

Dona i Política: Curs Universitat d’Estiu Udl 2021

DIVENDRES 14 MAIG 2021

Aquest any a Alcoletge es durà a terme el Curs Dona i Política de la Universitat d’Estiu de la UDL del 8 al 10 de juliol de 2021.

Aquest curs, centrat en la participació de la dona en l’esfera pública, girarà al voltant de dos grans eixos. D’una banda, ens proposem estudiar i analitzar l’evolució històrica de la incorporació de la dona en la política. Partint de la conquesta del dret al sufragi, ens ocuparem de la seva activitat política en el segle XX i en l’actualitat, amb atenció especial a la inflexió que la Guerra Civil i la dictadura posterior van suposar en aquesta evolució. De l’altra, coneixerem les eines de què disposem en aquests moments per desenvolupar una política amb perspectiva de gènere (especialment plans d’igualtat i protocols contra l’assetjament sexual), tot posant un èmfasi especial en l’anàlisi del lideratge femení.

Curs adreçat a totes aquelles persones interessades a atansar-se a la història i a la política des d’una perspectiva de gènere, ja siguin estudiants universitaris o públic en general.

Durada: 20 hores

Espai: Sala d’Actes de l’Ajuntament d’Alcoletge i Centre d’Interpretació del Patrimoni de la Guerra Civil

Preu: 20€

El termini d'inscripcions s'iniciarà el dia 17 de maig. Podeu fer la inscripció i consultar més informació al següent enllaç: 

https://www.udl.cat/ca/serveis/estiu/Cursos/dona_i_politica/

 

Fitxers adjunts