al contingut a la navegació Informació de contacte

ELECCIONS AL PARLAMENT DE CATALUNYA 14 FEBRER 2021

DIVENDRES 05 FEBRER 2021

Les eleccions autonòmiques del pròxim 14 de febrer de 2021 es duran a terme en mig d’una pandèmia i les recomanacions que, en matèria de salut, fixen les autoritats per evitar contagis.

Això ha determinat una modificació en les seccions electorals i en la ubicació del col·legi electoral al nostre municipi.

Per a aquestes eleccions, el COL·LEGI ELECTORAL està ubicat al PAVELLÓ POLIESPORTIU D’ALCOLETGE (plaça dels Països Catalans, s/n) on estaran situades TOTES LES MESES ELECTORALS.

Pel que fa a les MESES cal tenir en compte, també, que la MESA ÚNICA ha quedat dividida pel gran nombre d’electors, en DUES MESES: A i B.

Per tant, a partir d’aquestes eleccions hi haurà:

 1. Districte 1. Secció 1. Mesa A.
 2. Districte 1. Secció 1. Mesa B
 3. Districte 1. Secció 2. Mesa A
 4. Districte 1. Secció 2. Mesa B

Les seccions es refereixen a diferents zones del municipi i, les meses es distribueixen en funció del cognom de l’elector (Mesa A:  Cognoms  A - L  /  Mesa B: Cognoms  M - Z).

Tota aquesta informació (identificació de l’elector i de la secció i mesa de votació) es troba disponible a TARGETA CENSAL que tramet l’Oficina del Cens Electoral. Podeu també consultar-ho en aquest enllaç: https://sede.ine.goc.es/ce-mesas/pages/frmPresentacion.xhtml

Recordar que si heu sol·licitat el VOT PER CORREU, NO PODREU VOTAR PRESENCIALMENT, ja que els vots emesos seran lliurats pel funcionari de correus, el dia de les votacions, a la mesa que correspongui.

Si opteu pel VOT PRESENCIAL i, per tal de garantir el compliment de totes les mesures de seguretat, s’han adaptat els espais i procediment de votació en els termes indicats per les autoritats competents i per això cal tenir en compte el següent:

 1. Al Pavelló Municipal s’habilitaran 4 PORTES per accedir (entrar i sortir) a les 4 meses electorals constituïdes.
 2. Els electors de la SECCIÓ 1 hauran d’adreçar-se a les portes de la plaça dels Països Catalans, distribuint-se en DUES PORTES que s’IDENTIFICARAN amb CARTELLS INFORMATIUS:
 • Porta 1. Correspondrà a la SECCIÓ 1. MESA A ( Cognoms A-L). Porta pròxima al recinte piscines.
 • Porta 2. Correspondrà a la SECCIÓ. 1. MESA B ( Cognoms M-Z). Porta principal d’accés al Pavelló.
 1. Els electors de la SECCIÓ 2 hauran d’adreçar-se a les portes de la part posterior del pavelló, distribuint-se en DUES PORTES que s’IDENTIFICARAN amb CARTELLS INFORMATIUS:
 • Porta 3. Correspondrà a la SECCIÓ 2. MESA A ( Cognoms A-L). Porta situada al c. Mirador del Segrià.
 • Porta 4. Correspondrà a la SECCIÓ. 2. MESA B ( Cognoms M-Z). Porta pati interior del Pavelló.
 1. La sortida dels electors es durà a terme per la mateixa porta d’entrada que els hi ha estat assignada, garantint les distàncies de seguretat i s’evitaran els encreuaments.
 2. Per facilitar la identificació de la mesa a la qual s’hagi de votar, s’habilitaran DOS PUNTS D’INFORMACIÓ, un a l’àrea d’estacionament del Consultori Mèdic i, l’altre, a la zona de l’entrada lateral del pavelló (zona de la porta 3) .
 3. Igualment hi haurà personal de l’Ajuntament durant la jornada electoral que contribuiran a garantir l’accés ordenat al col·legi electoral, el control d’aforament, el respecte a les distàncies de seguretat, l’ús de mascareta, desinfecció i neteja de mans, etc.
 4. RECOMANACIONS PRINCIPALS i PROCEDIMENT DE VOTACIÓ:

 

 1. Comprovar i portar la targeta censal per identificar la mesa on s’haurà de votar

 

 1. Es recomana portar el vot preparat des de casa, per evitar al màxim la manipulació de paperetes i sobres de votació al col·legi i agilitzar el procés de votació.

 

 1. Per exercir el dret de vot s’haurà de mostrar DNI (o document similar amb fotografia) als membres de la mesa, mantenint la distància de seguretat i sense entregar aquest document. Seran els mateixos electors qui introduiran el seu vot a l’urna.  

 

 1. Portar sempre mascareta i respectar les distàncies de seguretat marcades i la neteja de mans amb gel hidroalcohòlic que es disposarà en els diferents punts d’accés.

 

 1. Accedir al local electoral sense acompanyant, llevat que necessiteu assistència.

   6. Respectar les franges horàries proposades per a la votació dels diferents col·lectius:

              a. Col·lectius de risc: De 9 a 12 h.

              b. Votants que no pertanyen a col·lectius de risc: De 12 a 19 h.

              c. Persones en quarantena (contagiats, contactes estrets i sospitosos): De 19 a 20 h.

   

  Agraïm la vostra col·laboració per garantir el desenvolupament de la jornada electoral

  Alcoletge, febrer de 2021.

   

  Galeria d'imatges