al contingut a la navegació Informació de contacte

FESTA MAJOR DE MAIG

DIJOUS 28 ABRIL 2022

Benvolgudes veïnes, benvolguts veïns.

Com cada any, el segon diumenge de maig Alcoletge celebra la seva festa major de primavera. Aquest any 2022, per fi, la podrem gaudir sense les restriccions que ha calgut aplicar els darrers temps, fet que afegeix un caràcter especial a aquest esdeveniment.

Serà un cap de setmana ple d'actes i activitats per a tots els públics, infants i adults. Entre altres, podem destacar la matinal esportiva de dissabte, el lliurament de premis del concurs de fotografia, el tradicional concert de tarda, amb l'orquestra Selvatana, i l'espectacle de focs de diumenge al vespre. També, per descomptat, les festes del jovent tant de divendres com de dissabte.

Ens agradaria també remarcar que aquest maig recuperem la Festa de la Cassola, la que serà l'edició 83, fet que ens enorgulleix i ens omple de satisfacció, perquè és un esdeveniment molt arrelat al nostre municipi i que els nostres veïns i veïnes gaudeixen molt.

Així mateix, no volem deixar passar el fet que divendres a la nit actua la Pinut Band, un grup de música liderat pel nostre veí Albert Cortasa, demostrant un cop més l'aposta envers el talent local del nostre municipi.

No voldríem acabar aquest escrit sense fer un agraïment especial a les persones que fan possible aquesta festa, en especial als i les treballadores del consistori.

Moltes gràcies a tothom i molt bona festa major!

Josep Maria Gras, alcalde

Maria Lluïsa Prat, regidora de cultura

Òscar Flores, regidor de festes

 

*A partir de dilluns es podrà fer la reserva per al vermut i el concert de tarda.