al contingut a la navegació Informació de contacte

FESTA MAJOR DE SETEMBRE DE 2022

DIMECRES 07 SETEMBRE 2022

Benvolgut, benvolguda,

Com cada any, el tercer diumenge de setembre Alcoletge celebra la seva festa major d’estiu. Serà una festa major plena d’actes i activitats per a tots els públics, infants i adults.

És important destacar que aquest any, com a prèvia, tornarem a gaudir de l’espectacle de l’Escala en Hi-Fi, el dia 10 a la nit. Després de l’aturada per la pandèmia, el grup organitzador ha tornat a preparar aquest esdeveniment, que us ben asseguro que aquest any us sorprendrà.

Ja al cap de setmana del 16, 17 i 18, veureu un programa farcit d’actes i espectacles. Entre altres, podem destacar, pel divendres, el pregó, que aquest any el farà l’Associació Esportiva Alcoletge, amb motiu del centenari del club i la proclamació de pubilles i hereus. També gaudirem de l’humor de José Corbacho, tot just abans de la festa del jovent.

Dissabte tenim diferents esdeveniments esportius, el tradicional vermut de festa major, i el concert de l’orquestra Maravella, per destacar alguns actes. També la Festa del Jovent, aquest any amb l’actuació destacada del grup valencià La Fúmiga.

Finalment, diumenge tornarem a fer cassoles i ens divertirem durant la tarda per acabar amb un correfoc a càrrec dels Diables de Lleida.

Us adjuntem, en exclusiva, el díptic que repartirem a les veïnes i veïns del municipi durant la setmana vinent.

No voldríem acabar aquest escrit sense fer un agraïment especial a les persones que fan possible aquesta festa, en especial als i les treballadores del consistori. També voldria demanar-vos que gaudiu de la festa amb civisme i responsabilitat.

Moltes gràcies a tothom i molt bona festa major!

 Josep Maria Gras, alcalde

Maria Lluïsa Prat, regidora de cultura

Òscar Flores, regidor de festes