al contingut a la navegació Informació de contacte

FESTA MAJOR SETEMBRE 2020, EDICIÓ ESPECIAL

DILLUNS 14 SETEMBRE 2020

Les circumstàncies actuals estan afectant a tothom en molts àmbits de la vida quotidiana. En aquest sentit, la gestió diària del consistori no s’està deslliurant d’aquest fet, i malauradament està afectant en esdeveniments com les festes i celebracions tradicionals del nostre municipi.

Tot i la situació, l’equip de govern d’Unides i Units per Alcoletge – Primàries Catalunya no ha volgut renunciar a organitzar la Festa Major d’aquest setembre, prevista per als propers dies 18, 19 i 20.

Serà una Festa Major especial, diferent, amb esdeveniments molt localitzats en l’espai (carrer Nou, Pavelló, plaça dels Països Catalans) i també itinerants per evitar aglomeracions de persones. En tot cas, sempre es seguiran les mesures de seguretat (reserva prèvia, control d’accés, distància, higiene, etc.).

Volem agrair a tothom que ens ha ajudat a organitzar aquesta festa major, especialment al personal de l’Ajuntament i a Alcoletge Jove, sense els quals hagués estat impossible tirar-la endavant.

Des del consistori es posaran tots els esforços perquè la festa transcorri dins de la normalitat permesa, i perquè s’apliquin totes les mesures previstes. Estem convençuts que per part dels veïns i veïnes del municipi el comportament serà exemplar i es respectaran les indicacions establertes.

Podeu consultar el programa i les mesures a la web http://www.alcoletge.cat/actualitat/festa-major-setembre-2020.

Les reserves als esdeveniments es podran fer a partir de dimarts 15 de setembre.

Una vegada més, moltes gràcies pel vostre suport i la vostra comprensió

Josep Maria Gras Charles

Alcalde d'Alcoletge