al contingut a la navegació Informació de contacte

Mesures complementàries establertes pel Departament de Salut per a la prevenció i el control

DISSABTE 14 MARÇ 2020

Mesures complementàries establertes pel Departament de Salut per a la prevenció i el control

Per a la prevenció i el control de la infecció pel Coronavirus SARS-CoV-2 (RESOLUCIÓ SLT/737/2020, de 13 de març)

Amb l’objectiu de reduir l'activitat del país i evitar les concentracions de persones per prevenir els contagis, s’estableixen noves restriccions en l'exercici i limitacions d'activitat per tal de prevenir i controlar la projecció ascendent de la taxa d'infecció.

Així, pel que fa al municipi d’Alcoletge:

- S’estableix el tancament de bars, pubs, cafeteries, restaurants i altres establiments de restauració, llevat d'aquells que estiguin integrats en un establiment hoteler o en centres sanitaris o socials residencials.

- Reduir a un terç de la capacitat màxima dels transports públics amb el propòsit d'afavorir el manteniment d'una distància no inferior a un metre entre les persones ocupants.

- El tancament de tota classe d'instal·lacions esportives, gimnasos i clubs esportius, tant de titularitat pública com privada.

- Suspensió de tota classe d'activitats d'espectacles públics i activitats, en espais tancats altres que els esmentats anteriorment i en espais oberts.

- La prohibició de totes les batudes de caça i totes les accions de caça en què participin dos o més caçadors, en el territori de Catalunya.

La vigència d'aquestes mesures s'inicia a les 0,00 hores del dissabte dia 14 de març de 2020. Tenen una vigència mínima de 15 dies i són susceptibles de revisió en coherència amb la situació epidemiològica de cada moment.

Consellera de Salut i conseller d’Interior

13.3.2020

Fitxers adjunts