al contingut a la navegació Informació de contacte

Suspensió del certamen de proclamació de la Pubilla i l’Hereu Comarcal del Segrià.

DIMARTS 14 ABRIL 2020

Aquest 2020, des de l’Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià, teníem previst tornar a impulsar el certamen de proclamació de la Pubilla i l’Hereu Comarcal del Segrià, que enguany celebra la 4a edició.
L’acte estava previst realitzar-se en una jornada festiva el proper 16 de maig, amb la col·laboració de l’ajuntament d’Aitona, com a municipi amfitrió, i el suport de la Diputació de Lleida a través d’institut d’Estudis Il·lerdencs.
Donada l’actual situació, derivada dels efectes de la pandèmia COVID -19, l’acte queda suspès fins al restabliment de les condicions de seguretat adequades.
Amb la voluntat de poder compartir la festa amb tots vosaltres i donar un impuls a la tradició del pubillatge al Segrià, vetllarem per a que l’acte es pugui celebrar en un moment més adient i d’acord amb el nou calendari cultural de la comarca.
Esperant comptar amb la vostra comprensió i futura col·laboració, restem a la vostra disposició per a resoldre els dubtes que es, a l’adreça de correu electrònic: cultura@segria.cat.

Cordialment,

David Massot i Florensa President del Consell Comarcal del Segrià