al contingut a la navegació Informació de contacte

Entitats i Associacions d'Alcoletge

El municipi d'Alcoletge té un ampli i divers ventall d'entitats, associacions i clubs, de caire cultural, lúdic, esportiu, social i popular, que dinamitzen el municipi amb freqüents actes. Aquest teixit associatiu emprenedor enriqueix tant als habitants d'Alcoletge com als visitants.

Agrupació Cultural i Recreativa Els Timons d’Alcoletge 

LOGO TIMONS.jpg Presidenta: Anabel Trepat Baiget

L’associació s’origina a la dècada dels 70, a partir d’un grup de veïns que van voler activar la vida cultural i social del municipi. Començant organitzant la Setmana Cultural, coincidint amb Sant Jordi, amb un dinar de germanor el Dia del Soci. Actualment els actes organitzats per Els Timons son de tipologia diversa amb l’objectiu que tothom hi pugui trobar el seu espai (Setmana Cultural, festa de Cap d’Any, les festes de Nadal i Reis, entre altres). Disposen d’una agenda d’activitats i una bústia de suggeriments ubicada a l’ajuntament per rebre aportacions dels veïns i veïnes del municipi.

@: elstimons@gmail.com

Associació Esportiva Alcoletge

Alcoletge.jpg Presidenta: Gemma  Vilasetrú Aresté

@: aealcoletgefutbol@gmail.com

Associació de Dones d’Alcoletge

ASSO DONES.jpg

@: alcoletgedones@gmail.com

Associació Alcoletge Jove

ALCOLETGE JOVE.jpg President: Albert Gras Álvarez

@: alcoletgejove@gmail.com

Associació de Mares i Pares de l'escola d’Alcoletge

logo AMPA nou.jpg Presidenta: Norma Font Chacón

@: ampaalcoletge@gmail.com

Associació de Mares i Pares de l’E.M.M.A. “Julià Carbonell”

LOGO EMMA.jpg President: Marc Llovera Bosch

@: ampa.emmaalcoletge@gmail.com

Associació de Mares i Pares de la Llar d’Infants Lo Tossalet

AMPA LO TOSSALET.jpg Presidenta: Maricel Cano Sobrevals

L’AMPA és un espai que ofereix a totes les famílies una oportunitat única per participar en la vida del centre educatiu i en l’educació que reben els nostres fills. El suport de tots els pares i mares és fonamental perquè l’associació sigui més sòlida i participativa.

Des de l’AMPA Lo Tossalet esperem poder realitzar tot un seguit d’activitats que siguin de l’interès de tothom i també col·laborar (si l’equip docent ho necessita) en la realització de les diferents activitats a llar com són les tradicionals festes de la Castanyada, Nadal, Carnestoltes o la festa de fi de curs.

Amb la il·lusió i el treball de tots, segur que podem gaudir encara més d’aquesta tasca tan apassionant de ser pares i mares!!!

@: ampalotossalet@gmail.com

Associació de Running els Tres Tossals

ELS TRES TOSSALS.png President: Òscar Ribera Balañà

@: trestossals@gmail.com

Associació Free Time Grup Recreatiu de Lleure

esplai.jpg President: Jose Vicente Gilabert Cazorla

L’associació Free Time de lleure infantil i juvenil va destinada a infants de 3 a 18 anys del municipi i contrades. La nostra principal tasca és organitzar les estades d’estiu, setmana santa i nadal que portem a terme a la ludoteca del poble. A més a més, també organitzem sortides, tallers els dissabtes, reforços escolars durant el curs acadèmic.

Facebook: Casal Free Time
Instagram: esplaialcoletge
@: esplaialcoletge@gmail.com
Canal Telegram:  FreeTime Alcoletge lleure i diversió

Coral Sant Miquel d’Alcoletge

President: Gonzalo Plana Seyós

Club de Bitlles Alcoletge

President: Josep Mª Cortasa Martí

Club Ciclista Alcoletge

ciclista.jpg President: Raul Pulido Hortet

@: ciclisme.alcoletge@gmail.com

Club d’Escacs Alcoletge

logo Grup Escacs Alcoletge.jpg President: Jaume Andrés Ramon

Som un grup d’aficionats al joc dels escacs. Degut a que som pocs i ben avinguts, formem una petita família dels escacs al nostre poble, amb moltes ganes de gaudir d’aquest preciós joc  i de l’amistat que ens uneix entre tots, gràcies aquest esport. Com a club federat a la Federació Catalana, tots els jugadors del club, tenen dret a inscriure’ns de manera individual a tots els campionats o tornejos que es desenvolupin durant l’any. A més a més, de manera col·lectiva disputem la Lliga Catalana, com a equip en representació del nostre municipi. En ambdues festes majors, realitzem un acte relacionat amb els escacs, normalment els dissabtes al matí, per tal de donar-nos a conèixer a tots els veïns el poble.

A més a més, un dia a la setmana, els dijous de 20 a 22 hores, quedem a la biblioteca municipal per tal d’entrenar i formar a jugadors novells, com son alguns infants interessats en el nostre esport, de forma totalment altruista i gratuïta.

@: grupescacsalcoletge@gmail.com

Club Patí Alcoletge

CLUB PATI ALCOLETGE.jpg President: David Ruiz Fontelles

El Club Patí Alcoletge és un club esportiu de règim general constituït l’any 2004, després d’anys d’aquesta pràctica esportiva en la nostra població. La nostra activitat és la pràctica del patinatge artístic sobre rodes en les seves variants de competició i lleure, promovent valors esportius i educatius. Disposem d’un molt bon equip tècnic i humà, i any rera any assolim bons resultats esportius en l’àmbit territorial, català i en ocasions estatal.Anualment organitzem i gestionem estades d’estiu, tecnificacions, la nostra pròpia Copa Alcoletge (que ja va pel 12è any) i també acollim competicions organitzades per la federació.

Facebook: Club Patí Alcoletge
@:  clubpatialcoletge@hotmail.com

Futbol Sala Alcoletge

Escut CFS Alcoletge.jpgPresident: Miquel Frago Roncal

cfsalcoletge@gmail.com

Grup Rescat Alcoletge

logo.jpg

Som un grup de rescat d’animals que recollim els animals perduts i/o abandonats al municipi d'Alcoletge. Som voluntàries que fora i en l'horari d'atenció de l'Ajuntament ens encarreguem de recollir i cercar el propietari de l'animal perdut i si no es localitza el propietari o està abandonat, passats els dies per llei, li donem una nova oportunitat i li busquem una bona família. 

Facebook: rescatalcoletge
@:  gruprescatalcoletge@gmail.com
instagram.com/gruprescatalcoletge/

 

 

Grup de Teatre a 4 Forques

LOGO A4FORQUES.jpg Presidenta: Roser Andrés Solé

Des de la seva creació l’any 2006 la companyia de teatre amateur A4Forques ha dut a terme més de 12 obres de teatre de diferents estils, des d’obres musicals, fins a comèdies i tragèdies, entre d’altres. Aquestes obres han sigut representades tant a nivell local com comarcal ja que la companyia ha visitat diferents pobles de la comarca, a través de les vesprades teatrals organitzades pel servei comarcal del Segrià. Diferents actuacions han sigut realitzades també al teatre de l’escorxador de Lleida. A més, des de fa cinc anys l’associació ofereix cursos d’estiu per a nens i joves del municipi, els quals representen una obra de teatre davant del públic local cada any.

A banda d’aquestes representacions teatrals, l’entitat ha col·laborat en diferents en diferents activitats organitzades per l’ajuntament d’Alcoletge com, per exemple, realitzant una lectura de cartes durant el certamen literari de de cartes Epistolae sobre la guerra civil. Actualment, l’associació A4forques és una de les entitats col·laboradores en l’organització del festival “Mil Maneres” que es realitzarà anul·lament al terme municipal d’Alcoletge.

Facebook: @a4forques    
Instagram: @a4forques   
@: a4forques@gmail.com

Llar de Jubilats d’Alcoletge

jubilats.bmpPresident: Antoni Maurici Pérez

Societat de caçadors d'Alcoletge

President: Toni Martinez Belmonte

Associació Terranimal

@terranimal@terranimal.org

Associació Colla Gegantera d'Alcoletge